Perfecte finish: Xtreme Mat en Xtreme Gloss

Luxueus en robuust: Met het nieuwe decoroppervlak van PrimeBoard presenteert InQuino een oppervlak dat een aantrekkelijke afwerking in lak, een optimale verwerking en bestendigheid tegen hoge belastingen verenigt.

Met een hoogst elegante afwerking in hoogglans is PrimeBoard goed voor een perfect, gelijkmatig en driedimensionaal spiegelend glanseffect. Dankzij de uitstekende slijt- en krasbestendigheid zal het oppervlak nog heel lang zijn aantrekkelijke uitstraling houden.

In Xtreme Mat geeft PrimeBoard er blijk van niet alleen van deze tijd, maar van alle tijden te zijn. De extreem matte afwerking met minder dan vijf glanspunten wekt het enthousiasme van inrichters omdat het behandelde oppervlak erom vraagt de vingers erover te laten gaan. Met name op decors in uni heeft Xtreme Mat een unieke uitwerking. Het anti-fingerprint effect onderstreept nog eens extra dat het product geschikt is voor dagelijks gebruik. Het beschermt het oppervlak tegen ongewenste verontreinigingen en maakt zeer snel en gemakkelijk onderhoud mogelijk.

Ruimte voor Individualiteit

Bekijk onze grote verscheidenheid aan meubelbeslag en oppervlakken en richt uw interieur volgens uw eigen wensen in.

Persoonlijk meubelontwerp

Geautoriseerde dealers

Ontdek de voordelen van dealer zijn en word lid van de InQuino-familie.

Dealer worden

Bij u in de buurt

Maak van dichtbij kennis met onze gepersonaliseerde meubels en vind een dealer bij u in de buurt.

Dealer vinden