Denken bepaalt ons leven en heroverwegen de tijd waarin we leven.

Voor ons leven en dat van de volgende generaties plaatsen wij vraagtekens bij een vooruitgang tegen elke prijs. Wij kijken ook kritisch naar de manieren van produceren.

Wij leven in een tijd van historische omwentelingen. Elektrische mobiliteit, de sluiting van kerncentrales, kunstmatige intelligentie en het toenemende gebruik van hernieuwbare energie, bijvoorbeeld, zijn inmiddels geen modewoorden of toekomstvisies meer, maar alledaagse realiteit.

Een zorgvuldig gebruik van grondstoffen is dan ook onderdeel van ons handelen sinds de oprichting van onze onderneming. Het is ons gelukt de hoeveelheid afvalstoffen terug te dringen door de onderdelen van uw favoriete meubels met onze CNC-gestuurde machines exact op maat te zagen. Het hout voor de meubels is afkomstig uit duurzame bosbouw.

Met onze fotovoltaïsche installatie, die sinds november 2019 aan het elektriciteitsnet is aangesloten, dekken we een kwart van onze elektriciteitsbehoefte. Bij alle machines zuigen wij de spanen af en gebruiken die als brandstof voor onze verwarmingsinstallatie. Daarmee kunnen wij bij InQuino onze warmtebehoefte voor warm water, verwarming en drogen voor 100% afdekken. En dat zonder gas of olie. Momenteel plannen wij de aanleg van twee oplaadpunten voor elektrische voertuigen.

Het zijn de vele kleine stappen die betekenis geven aan ons leven. Laten wij samen deze weg gaan. Wij danken u voor uw vertrouwen in InQuino en onze producten.

Ruimte voor Individualiteit

Bekijk onze grote verscheidenheid aan meubelbeslag en oppervlakken en richt uw interieur volgens uw eigen wensen in.

Persoonlijk meubelontwerp

Geautoriseerde dealers

Ontdek de voordelen van dealer zijn en word lid van de InQuino-familie.

Dealer worden

Bij u in de buurt

Maak van dichtbij kennis met onze gepersonaliseerde meubels en vind een dealer bij u in de buurt.

Dealer vinden